Kokeile kuukausi maksutta

Ministerit kiistävät rahoituksen Nuorisosäätiöltä

Keskustalaiset ministerit kiistävät saaneensa vaalitukea Nuorisosäätiöltä, jonka antamat sääntöjen ja lain vastaiset vaalituet ovat parhaillaan syyteharkinnassa.

Keskustalaiset ministerit kiistävät saaneensa vaalitukea Nuorisosäätiöltä, jonka antamat sääntöjen ja lain vastaiset vaalituet ovat parhaillaan syyteharkinnassa.

Pääministeri Mari Kiviniemi (kesk.) toisti aamupäivällä tiedotustilaisuudessa, että hän ei ole pyytänyt tai saanut tukea säätiöltä tai ollut sen kanssa muutenkaan tekemisissä. Sen sijaan hän sai vuonna 2007 tukea Vahvan keskustan tie -yhdistykseltä, joka vasta seuraavana vuonna sai tukea Nuorisosäätiöltä.

Puoluejohtaja ilmaisi olevansa närkästynyt siitä, että hän joutui kommentoimaan uudestaan väitteitä, joihin hän vastasi jo viime syksynä.

”Nämä kerrottiin Ylelle jo elokuussa. Jostain syystä tätä väärää tietoa nyt on edelleenkin levitetty.”

Sosiaali- ja terveysministeri Juha Rehula puolestaan kertoi STT:lle, että Vahvan keskustan tie on tulouttanut hänelle vuoden 2007 eduskuntavaalien alla yhden seminaarilipun. Muuta yhteyttä Nuorisosäätiön ja häntä tukeneiden tahojen välillä hän ei tiedä.

Ulkomaankauppaministeri Paavo Väyrynen puolestaan viestitti STT:lle, että hän ei ole saanut Nuorisosäätiöltä vaalitukea ja ettei hänellä ole asiasta enempää kommentoitavaa.

Ylen Ajankohtainen kakkonen kertoi eilen, että poliisi epäilisi useiden keskustaministereiden saaneen vaalitukea Nuorisosäätiöltä. Useat ministerit kiistivät tiedon jo eilen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ministerit kiistävät rahoituksen Nuorisosäätiöltä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat