LapTi-Invest rakennuttaa hoivakodit Kaarinaan ja Lohjalle

Valtakunnallisesti toimiva hoivakiinteistöjen omistaja ja rakennuttaja LapTi-Invest Oy rakennuttaa kaksi hoivakotia hoivapalveluyritys Mainio Vire Oy:lle. Uudet hoivakodit valmistuvat keväällä 2012 Kaarinaan ja Lohjalle. Käynnistyneet hankkeet ovat 30- ja 40-paikkaisia vanhuksille sekä muistisairaille suunnattuja hoivakoteja.

Valtakunnallisesti toimiva hoivakiinteistöjen omistaja ja rakennuttaja LapTi-Invest Oy rakennuttaa kaksi hoivakotia hoivapalveluyritys Mainio Vire Oy:lle. Uudet hoivakodit valmistuvat keväällä 2012 Kaarinaan ja Lohjalle. Käynnistyneet hankkeet ovat 30- ja 40-paikkaisia vanhuksille sekä muistisairaille suunnattuja hoivakoteja.

LapTi-Invest tarjoaa sekä kunnille että yksityisille toimijoille pitkälle tuotteistettuja hoivatilaratkaisuja. ”Toimintamallimme perustuu kokonaisuuden tarjoamiseen eli yhtiömme rakennuttaa kiinteistön, omistaa sen ja asiakas pääsee vuokramallilla uusiin toimitiloihin ilman mittavia investointikustannuksia. Tällaiselle toimintamallille on selvästi tarvetta”, LapTi-Investin toimitusjohtaja Jussi Karjula kertoo.

Useiden hoivakotikohteiden lisäksi LapTi Group toteuttaa kuluvan vuoden aikana noin kymmenen päiväkotikohdetta eri puolille Suomea. Elokuun alussa avautuivat LapTin rakennuttamat päiväkodit Oulussa, Tyrnävällä, Riihimäellä ja Loimaalla.

Kaikkiaan LapTi Group on viime vuosina rakennuttanut parikymmentä päivä- tai hoivakotia eri puolille Suomea.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “LapTi-Invest rakennuttaa hoivakodit Kaarinaan ja Lohjalle”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi