Pertti Huuskonen valittiin hoivarakennuttajan hallituksen puheenjohtajaksi

Technopolis Oyj:n entinen toimitusjohtaja ja nykyinen hallituksen puheenjohtaja Pertti Huuskonen on valittu LapTi-Invest Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi. Samassa yhteydessä Huuskonen on tullut mukaan myös yrityksen osakkaaksi. Valtakunnallisesti toimiva LapTi-Invest rakennuttaa ja kehittää hoivatiloja vanhus- ja erityispalvelujen käyttöön sekä julkiselle että yksityiselle sektorille.

Technopolis Oyj:n entinen toimitusjohtaja ja nykyinen hallituksen puheenjohtaja Pertti Huuskonen on valittu LapTi-Invest Oy:n hallituksen puheenjohtajaksi. Samassa yhteydessä Huuskonen on tullut mukaan myös yrityksen osakkaaksi. Valtakunnallisesti toimiva LapTi-Invest rakennuttaa ja kehittää hoivatiloja vanhus- ja erityispalvelujen käyttöön sekä julkiselle että yksityiselle sektorille.

image

Avaimet käteen -periaatteella rakennettavia LapTi-Hoivatiloja käytetään muun muassa lasten päiväkoteina sekä vanhusten ja vammaisten palvelukoteina.

”Kun jätin päätoimiset tehtävät Technopoliksessa, niin aikaa vapautui uusille haasteille. Näen LapTi-Hoivatilojen liikeidean innostavana mahdollisuutena. Toivon voivani omalta osaltani auttaa innovatiivisesti toimivaa yritystä sen kasvussa ja kehitystyössä”, Huuskonen toteaa.

”Väestön ikääntyessä tarvitaan laadukkaita hoivatiloja ja kasvukeskuksissa on kova tarve myös päivähoitotiloista. Alalla kasvumahdollisuudet ovat erinomaiset ja yrityksen palvelukonsepti on asiakaslähtöinen. Alan kiinnostavuutta lisää sekin, että kunnilla on tarve ja halu hakea uudenlaisia ratkaisuja toimitilakysymyksiinsä”, Huuskonen kertoo.

Kymmenen hoivatilakohdetta käynnissä

LapTin hoivatilarakentaminen on käynnistynyt vuonna 2006. Parhaillaan LapTilla on käynnissä kymmenen hoivatilakohdetta eri puolilla Suomea, kuten pääkaupunkiseudulla, Turun seudulla sekä Kuopion ja Oulun ympäristössä.

”Asiakkaitamme ovat kunnat ja hoivapalveluyritykset. Kokonaisvaltainen toimintamallimme tarjoaa vaihtoehdon kuntien omille investoinneille”, LapTi-Investin toimitusjohtaja Jussi Karjula toteaa.

LapTi-Invest/LapTi-Hoivatilat on osa LapTi Groupia, johon kuuluvat myös Rakennusliike LapTi Oy sekä Kiinteistötekniikka NuoTek Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pertti Huuskonen valittiin hoivarakennuttajan hallituksen puheenjohtajaksi”

Jätä kommentti