Kokeile kuukausi maksutta

Juha-Veikko Nikulainen valittiin Vantaan apulaiskaupunginjohtajaksi

Vantaan kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 14. marraskuuta valinnut diplomi-insinööri Juha-Veikko Nikulaisen (50) Vantaan maankäyttö- ja ympäristötoimen apulaiskaupunginjohtajaksi. Nikulainen sai äänestyksessä 55 ääntä, tyhjää äänesti 11 valtuutettua ja 1 ääni hylättiin. Nikulainen kuului vielä alkusyksystä SRV:n johtoryhmään.

Vantaan kaupunginvaltuusto on kokouksessaan 14. marraskuuta valinnut diplomi-insinööri Juha-Veikko Nikulaisen (50) Vantaan maankäyttö- ja ympäristötoimen apulaiskaupunginjohtajaksi. Nikulainen sai äänestyksessä 55 ääntä, tyhjää äänesti 11 valtuutettua ja 1 ääni hylättiin. Nikulainen kuului vielä alkusyksystä SRV:n johtoryhmään.

Kuuntele juttu

Nikulainen jätti toimensa SRV:n Suomen asuntorakennuttamisesta vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä 22. syyskuuta 2011. Hän ehti olla tehtävässä vuodesta 2007 lähtien. Ennen SRV:tä Nikulainen toimi muun muassa YH-Asunnot Oy:n toimitusjohtajana ja Lujatalo Oy:n aluejohtajana.

Vantaan apulaiskaupunginjohtajan toimeen ei ollut erityisen vahvaa pyrkyä, sillä tehtävää haki ainoastaan kolme henkilöä, joista yksi vielä ilmoitti myöhemmin vetäytyvänsä hakuprosessista. Viran täyttöön liittyvää prosessia valmistellut toimikunta kutsui hakemusten perusteella ainoastaan Nikulaisen valtuustoryhmien haastatteluihin.

Vantaan kaupunginvaltuusto vahvisti maankäyttö- ja ympäristötoimen apulaiskaupunginjohtajan viran kokonaispalkaksi 11 126 euroa, minkä lisäksi apulaiskaupunginjohtaja saa autoedun.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Juha-Veikko Nikulainen valittiin Vantaan apulaiskaupunginjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat