OAJ: Homekoulujen korjausraha riittämätön

Hallitus nosti budjettiriihessään homekoulujen korjauksen rahoitusta seitsemällä miljoonalla eurolla. Homekoulujen korjauksiin ja oppilaitosten perustamiskustannuksiin on nyt varattu ensi vuodelle yhteensä 58 miljoonaa euroa. Opetusalan Ammattijärjestö OAJ pitää summaa yhä liian pienenä.

Hallitus nosti budjettiriihessään homekoulujen korjauksen rahoitusta seitsemällä miljoonalla eurolla. Homekoulujen korjauksiin ja oppilaitosten perustamiskustannuksiin on nyt varattu ensi vuodelle yhteensä 58 miljoonaa euroa. Opetusalan Ammattijärjestö OAJ pitää summaa yhä liian pienenä.

”Suunta on hyvä, mutta rahoituksen määrä on aivan riittämätön”, OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen sanoo. OAJ esitti, että hallitus olisi osoittanut korjausrakentamisen elvytyspakettiin vähintään 100–150 miljoonaa euroa vuosittain ensi vuodesta lähtien.

OAJ:n tuoreessa kyselyssä jopa kahdessa kolmasosassa kouluja, päiväkoteja ja oppilaitoksia ilmoitettiin esiintyvän sisäilmaongelmia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “OAJ: Homekoulujen korjausraha riittämätön”

Vastaa