Teknologiasta Tuotteiksi -säätiön 15 000 euron tunnustuspalkinto on luovutettu Mikkelin Ammattikorkeakoulun talotekniikan koulutusohjelmalle kiinteistöalan huippuseminaarissa 8. marraskuuta Aulangolla. MAMKin lvi-alan opetus palkittiin pitkäjänteisestä kehitystyöstä opetuksen laadun nostamiseksi, minkä tuloksena koulun opiskelijat ovat menestyneet valtakunnallisissa ja kansainvälisissä lvi-kilpailuissa. Lisäksi säätiö antoi kunniamaininnan Oras Oy:lle.

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö palkitsi MAMKin lvi-alan opetuksen ja Oraksen

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiön 15 000 euron tunnustuspalkinto on luovutettu Mikkelin Ammattikorkeakoulun talotekniikan koulutusohjelmalle kiinteistöalan huippuseminaarissa 8. marraskuuta Aulangolla. MAMKin lvi-alan opetus palkittiin pitkäjänteisestä kehitystyöstä opetuksen laadun nostamiseksi, minkä tuloksena koulun opiskelijat ovat menestyneet valtakunnallisissa ja kansainvälisissä lvi-kilpailuissa. Lisäksi säätiö antoi kunniamaininnan Oras Oy:lle.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Mikkelin Ammattikorkeakoulun talotekniikan linjan opetukselle myönnetty palkinto osoitetaan erityisesti tukemaan Lvi-talo 2020 -hanketta. Mikkelin Ammattikorkeakoulussa on jo vuosia tehty pitkäjänteistä kehitystyötä opetuksen laadun nostamiseksi. Tämän tuloksena MAMKin lvi-alan opiskelijat ovat voittaneet jo neljä kertaa valtakunnallisen lvi-kilpailun, johon osallistuvat lvi-alan koulutusta antavat yliopistot ja ammattikorkeakoulut. MAMKin lvi-alan opiskelijat ovat menestyneet myös eurooppalaisessa kilpailussa.

Kunniamaininnan saanut Oras on voimakkaasti kansainvälistynyt suomalainen perheyhtiö. Oras on toiminnassaan pitkäjänteisesti panostanut innovaatiotoimintaan, tuotekehitykseen ja muotoiluun ja on saavuttanut merkittävän aseman erityisesti elektronisten hanojen valmistajana. Oraksen tuotteissa korostuvat positiivinen käyttäjäkokemus, energiansäästö ja ympäristöarvot.

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö tukee suomalaisten tuoteideoiden ja teknologioiden tuotteistamista ja kansainvälistymistä. Säätiön toiminta-alueena on ympäristö, erityisesti hyvä sisäympäristö. Säätiö jakaa 15 000 euron tunnustuspalkinnon vuosittain.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö palkitsi MAMKin lvi-alan opetuksen ja Oraksen”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi