Kokeile kuukausi maksutta

Rakennusliike Reposelle tunnustuspalkinto

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö on myöntänyt kuluvan vuoden tunnustuspalkintonsa Rakennusliike Reponen Oy:lle energiatehokkaasta Merareponen-kerrostalojärjestelmästä. Palkinto on 15 000 euroa ja se jaettiin Kiinteistö-, rakennus- ja toimitilaklusterin vuosiseminaarissa tänään Aulangolla.

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö on myöntänyt kuluvan vuoden tunnustuspalkintonsa Rakennusliike Reponen Oy:lle energiatehokkaasta Merareponen-kerrostalojärjestelmästä. Palkinto on 15 000 euroa ja se jaettiin Kiinteistö-, rakennus- ja toimitilaklusterin vuosiseminaarissa tänään Aulangolla.

Säätiön perusteluiden mukaan palkittu kerrostalojärjestelmä mahdollistaa huomattavan lämmityskustannusten säästön, mikä taas vaikuttaa välillisesti ympäristön päästöihin ja siten myös ilmaston muutosten torjuntaan. Lisäksi järjestelmän rakennuskustannukset eivät ole normaaleja rakennuskustannuksia merkittävästi suuremmat.

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö tukee suomalaisten tuoteideoiden ja teknologioiden tuotteistamista ja  kansainvälistymistä. Säätiön toiminta-alueena on ympäristö, erityisesti hyvä sisäympäristö.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusliike Reposelle tunnustuspalkinto”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat