Haltonin tulos kasvoi merkittävästi

Haltonin liikevaihto oli viime vuonna 168 miljoonaa euroa, mikä on 16 prosenttia enemmän kuin vuonna 2011. Tuolloin liikevaihto oli 145,5 miljoonaa. Myös yrityksen liikevoitto kasvoi voimakkaasti. Vuonna 2012 liikevoitto oli 13,4 miljoonaa euroa, kun se edellisenä vuonna oli 5 miljoonaa euroa.

Haltonin liikevaihto oli viime vuonna 168 miljoonaa euroa, mikä on 16 prosenttia enemmän kuin vuonna 2011. Tuolloin liikevaihto oli 145,5 miljoonaa. Myös yrityksen liikevoitto kasvoi voimakkaasti. Vuonna 2012 liikevoitto oli 13,4 miljoonaa euroa, kun se edellisenä vuonna oli 5 miljoonaa euroa.

image

”Sisätilojen terveellisyyttä ja viihtyvyyttä parantaville sekä rakennusten energiatehokkuutta lisääville ratkaisuille ja palveluille on kysyntää. Lisäksi kasvua tukee se, että eri liiketoiminta-alueiden ja maantieteellisten alueiden toiminnot tukevat ja tasapainottavat toisiaan eri markkinoiden vaihteluiden aikana”, Halton-konsernin hallituksen puheenjohtaja Mika Halttunen sanoo.

Halton toimittaa sisäilmastotuotteita ja -ratkaisuja sekä sisäympäristöpalveluja julkisiin ja kaupallisiin rakennuksiin, ammattikeittiöihin ja ravintoloihin sekä laivoihin ja öljynporauslautoille. Yritys toimii Euroopassa, Lähi-Idässä, Etelä- ja Pohjois-Amerikassa sekä Aasiassa.

Yritys on hiljattain avannnut myyntipisteet Brasiliassa, Filippiineillä, Saudi-Arabiassa sekä Turkissa ja perustanut lisäksi yhteisyrityksen Halton-Innes SA:n Meksikoon.
Myös vuonna 2013 Halton Group panostaa kasvuun, erityisesti kehittyvillä markkinoilla kuten Aasiassa.

Halton investoi Suomessakin ja rakentaa Kausalan tuotantolaitoksensa yhteyteen pelkästään ilmansuodattimien valmistukseen keskittyvän yksikön. Yksikkö otetaan käyttöön tänä vuonna, ja Orimattilassa toimiva ilmansuodatinvalmistus siirtyy kokonaan Kausalaan.

”Yrityksemme kasvun perusta on voimakas panostuksemme tuotekehitykseen ja innovaatioihin”, Halttunen jatkaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Haltonin tulos kasvoi merkittävästi”

Jätä kommentti