SRV:n iso kauppakeskushanke Pietarissa sai rakennusluvan

Russia Investin ja SRV:n Okhta Mall -kauppakeskushanke on saanut rakennusluvan Pietarin kaupungin viranomaisilta. Lupa mahdollistaa hankkeen pankkirahoitusjärjestelyjen loppuunsaattamisen sekä rakennustöiden aloittamisen. Okhta Mall -kauppakeskusinvestoinnin kokonaisarvo on noin 250 miljoonaa euroa. Kauppakeskuksen laajuus on noin 144 000 neliötä, josta vuokrattavaa tilaa on noin 75 000 neliötä.

Russia Investin ja SRV:n Okhta Mall -kauppakeskushanke on saanut rakennusluvan Pietarin kaupungin viranomaisilta. Lupa mahdollistaa hankkeen pankkirahoitusjärjestelyjen loppuunsaattamisen sekä rakennustöiden aloittamisen. Okhta Mall -kauppakeskusinvestoinnin kokonaisarvo on noin 250 miljoonaa euroa. Kauppakeskuksen laajuus on noin 144 000 neliötä, josta vuokrattavaa tilaa on noin 75 000 neliötä.

Kauppakeskukseen rakennetaan kaksi maanalaista parkkikerrosta ja hypermarket sekä neljä maanpäällistä kerrosta. Pietarin keskusta-alueella sijaitseva, moderni kauppakeskus on tarkoitus avata keväällä 2016.

Okhta Mall -hanke on SRV:n kehittämän Septem City -projektin ensimmäinen vaihe, josta SRV myi kesäkuussa 55 prosentin omistusosuuden suomalaisten sijoittajien muodostamalle Russia Invest -kiinteistösijoitusyhtiölle. Yhtiön osakkaita ovat Ilmarinen, Sponda ja SRV kukin 27 prosentin osuudella sekä Etera 13 prosentin ja Onvest 6 prosentin osuuksilla.

Russia Invest -osuuden lisäksi SRV:lle jäi kaupan jälkeen myös 45 prosentin suora omistus Okhta Mall -kauppakeskushankkeesta. SRV toimii hankkeessa sijoittajana, rakentajana ja kaupallistajana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV:n iso kauppakeskushanke Pietarissa sai rakennusluvan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat