Kokeile kuukausi maksutta

SRV toteuttaa oikeus- ja poliisitalon Joensuuhun

Senaatti-kiinteistöt on allekirjoittanut sopimuksen SRV:n kanssa oikeus- ja poliisitalon suunnittelemisesta ja rakentamisesta Joensuuhun. Rakentaminen alkaa todennäköisesti keväällä 2015, ja talo valmistuu syksyllä 2017. Urakan arvo on 30 miljoonaa euroa.

Senaatti-kiinteistöt on allekirjoittanut sopimuksen SRV:n kanssa oikeus- ja poliisitalon suunnittelemisesta ja rakentamisesta Joensuuhun. Rakentaminen alkaa todennäköisesti keväällä 2015, ja talo valmistuu syksyllä 2017. Urakan arvo on 30 miljoonaa euroa.
Kuuntele juttu

Oikeus- ja poliisitalon pinta-ala on noin 10 000 neliötä.

Urakka toteutetaan Senaatti-kiinteistöjen lanseeraamalla kärkihankeallianssisopimuksella. Sopimuksessa on kiinteä palkkio, jonka lisäksi SRV:n on mahdollista saada lisäpalkkioita eri avaintulosalueista.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “SRV toteuttaa oikeus- ja poliisitalon Joensuuhun”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat