Kokeile kuukausi maksutta

Skanska rakentaa Satolle asuinkerrostalon Helsingin Taliin

Skanska ja Sato ovat allekirjoittaneet sopimuksen As. Oy Talin Aurora -kerrostaloyhtiön rakentamisesta Helsingin Taliin. Seitsenkerroksiseen taloon tulee 24 omistusasuntoa. Rakentaminen käynnistyy syyskuussa 2014, ja asunnot valmistuvat marraskuussa 2015.

Kuuntele juttu

As. Oy Talin Aurora nousee Saton omistamalle tontille. Rakennus sijaitsee osoitteessa Kutomotie 10 C.

Yhtiön koko on noin 3 270 bruttoneliömetriä. Asukkaiden autopaikat on sijoitettu maanalaiseen pysäköintihalliin.

 Osa laajempaa täydennysrakentamiskohdetta

Skanska on toteuttanut Helsingin Taliin Satolle viime vuosina yhteensä 5 asunto-osakeyhtiötä ja 230 asuntoa. Kaikki rakennukset sijaitsevat Kutomotien korttelissa. Lisäksi Skanska on toteuttanut samalle alueelle osan pysäköintitalosta.

”Kutomotien kortteli on edustava esimerkki nykyisestä täydennysrakentamisesta, jossa on erityisesti panostettu piha-alueiden suunnitteluun ja suojaiseen korttelirakenteeseen puiston vieressä”, yksikön päällikkö Jouko Kuusela Satosta toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa Satolle asuinkerrostalon Helsingin Taliin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat