Kokeile kuukausi maksutta

YIT:lle esisopimus 750 asunnon rakentamisesta TA-Yhtymälle

YIT on allekirjoittanut esisopimuksen TA-Yhtymän kanssa korkotuettujen asumisoikeus- ja vuokra-asuntojen rakentamisesta eri puolille Suomea. Esisopimuksen piirissä on yhteensä yli 20 kohdetta, joihin tulee enimmillään noin 750 asuntoa.

YIT on allekirjoittanut esisopimuksen TA-Yhtymän kanssa korkotuettujen asumisoikeus- ja vuokra-asuntojen rakentamisesta eri puolille Suomea. Esisopimuksen piirissä on yhteensä yli 20 kohdetta, joihin tulee enimmillään noin 750 asuntoa.

Hankkeet toteutetaan YIT:n hallinnoimille tai omistamille tonteille YIT:n suunnitelmien mukaisesti.
Rakentamisen käynnistäminen edellyttää kuntien puoltoa ja ARA:n hankekohtaista hyväksyntää. Kohdekohtaiset kaupat tehdään ARA:n hyväksynnän jälkeen.

Ensimmäisten hankkeiden arvioidaan käynnistyvän tämän vuoden vaihteessa ja yhtiöiden tavoitteena on käynnistää loput hankkeet vuoden 2015 aikana. Kohteiden arvioidaan valmistuvan vuoden 2016 loppuun mennessä.

Jos kunnilta ja ARA:lta saadaan puolto ja hyväksyntä, rakentamisen työllistävä vaikutus vuodelle 2015 on arviolta yli 2 000 henkilötyövuotta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:lle esisopimus 750 asunnon rakentamisesta TA-Yhtymälle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat