Keskustakirjaston maanrakennustyöt alkavat syksyllä

Keskustakirjaston rakentaminen Helsingin Töölönlahdella alkaa syyskuussa maanrakennustöillä ja kirjaston kellarin rakentamisella. Helsingin kiinteistölautakunta valitsi maanrakennustöiden ja kellarin betonirakenteiden urakoitsijaksi E.M. Pekkinen Oy:n. Urakan arvo on 7,8 miljoonaa euroa.

Keskustakirjaston rakentaminen Helsingin Töölönlahdella alkaa syyskuussa maanrakennustöillä ja kirjaston kellarin rakentamisella. Helsingin kiinteistölautakunta valitsi maanrakennustöiden ja kellarin betonirakenteiden urakoitsijaksi E.M. Pekkinen Oy:n. Urakan arvo on 7,8 miljoonaa euroa.

Tontilla on pilaantuneita maa-aineksia ja tontti on logistisesti haastavalla paikalla. Rakennuksen kellarikerros on osittain pohjavedenpinnan alapuolella ja pohjaveden virtaukset ja taso pitää säilyttää sallituissa arvoissa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Keskustakirjaston maanrakennustyöt alkavat syksyllä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat