Keskustakirjaston maanrakennustyöt alkavat syksyllä

Keskustakirjaston rakentaminen Helsingin Töölönlahdella alkaa syyskuussa maanrakennustöillä ja kirjaston kellarin rakentamisella. Helsingin kiinteistölautakunta valitsi maanrakennustöiden ja kellarin betonirakenteiden urakoitsijaksi E.M. Pekkinen Oy:n. Urakan arvo on 7,8 miljoonaa euroa.

Keskustakirjaston rakentaminen Helsingin Töölönlahdella alkaa syyskuussa maanrakennustöillä ja kirjaston kellarin rakentamisella. Helsingin kiinteistölautakunta valitsi maanrakennustöiden ja kellarin betonirakenteiden urakoitsijaksi E.M. Pekkinen Oy:n. Urakan arvo on 7,8 miljoonaa euroa.

Tontilla on pilaantuneita maa-aineksia ja tontti on logistisesti haastavalla paikalla. Rakennuksen kellarikerros on osittain pohjavedenpinnan alapuolella ja pohjaveden virtaukset ja taso pitää säilyttää sallituissa arvoissa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Keskustakirjaston maanrakennustyöt alkavat syksyllä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi