Kokeile kuukausi maksutta

Graniittirakennus Kalliolle Espoon runkovesiurakka

Graniittirakennus Kallio valittiin Länsi-Espoon runkovesijohdon urakoitsijaksi.

Graniittirakennus Kallio valittiin Länsi-Espoon runkovesijohdon urakoitsijaksi.

Perkkaantien itäisen osuuden urakan arvo on 2,28 miljoonaa euroa. Urakka on osa HSY:n strategista hanketta, jolla toteutetaan uusi runkovesijohtoyhteys Helsingin vesijohtoverkostosta Länsi-Espoon verkostoon. Urakan linjapituus kattaa noin viisi prosenttia rakentamisosuuden koko runkovesijohdosta.

Uudella runkovesijohtoyhteydellä varmistetaan Espoon ja Kauniaisten vedenjakelua ja varaudutaan alueiden tulevaisuuden vedenkulutuksen kasvuun. Samalla kaupunki voi luopua Dämmanin vedenpuhdistuslaitoksen käytöstä. Runkojohto otetaan käyttöön ensi vuonna.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Graniittirakennus Kalliolle Espoon runkovesiurakka”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat