Kokeile kuukausi maksutta

Kaivososakeyhtiö Talvivaara myy palveluitaan Terrafamelle

Talvivaaran kaivososakeyhtiö myy palveluitaan valtion kaivosyhtiölle Terrafame Miningille.

Talvivaaran kaivososakeyhtiö myy palveluitaan valtion kaivosyhtiölle Terrafame Miningille.

Aiemmin Talvivaaran Kaivososakeyhtiö on rahoittanut toimintaansa tarjoamalla hallinnollisia ja teknisiä palveluita sekä vuokraamalla tiettyjä kriittisiä koneita ja laitteita Talvivaara Sotkamon konkurssipesälle.

Nyt sopimukset siirretään Terrafame Miningille, jonka omistaa kokonaan suomalainen valtionyhtiö Terrafame Oy. Sopimuksen mukaan Talvivaara jatkaa palveluiden tarjoamista samoilla ehdoilla kuin mitä sovellettiin yhtiön ja konkurssipesän välillä.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kaivososakeyhtiö Talvivaara myy palveluitaan Terrafamelle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat