Kokeile kuukausi maksutta

SRV hakee osakeannin kautta 50 miljoonaa euroa

SRV hakee lisärahoitusta ja taseen vahvistusta järjestämällä 50 miljoonan euron merkintäetuoikeusannin.

SRV:n suurhankkeisiin kuuluu esimerkiksi Helsingin Kalasataman REDI-hanke.

Saatavat varat käytetään SRV:n jo käynnissä olevien ja mahdollisten tulevien kasvuhankkeiden rahoittamiseksi ja taserakenteen vahvistamiseen. Annin taustalla on SRV:n rakentamisen volyymien kasvu ja erityisesti omaa pääomaa ja rahoitusta vaativat isot hankkeet, kuten Kalasataman REDI sekä useat muut tulevaisuuden kannalta merkittävät kasvuhankkeet Suomessa ja Venäjällä.

Merkittäväksi tarjotaan yhteensä 23 731 107 uutta osaketta, kaksi uutta osaketta jokaista täsmäytyspäivänä 20.8.2015 omistettua kolmea nykyistä osaketta kohti.

Tarjottavat osakkeet vastaavat noin 39,2 prosenttia kaikista SRV:n osakkeista ja niiden tuottamasta äänimäärästä, jos osakeanti merkitään täysimääräisesti.

 

 

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “SRV hakee osakeannin kautta 50 miljoonaa euroa”

  1. Eipä ole ihan vähämerkityksinen anti. Toisaalta täysin ymmärrettävää, että SRV tarvitsee runsaasti rahaa nykyisten riskillisten sijoituslupaustensa lunastamiseksi, mutta mitä tykkäävät nykyiset pienomistajat ?

  2. Samalla touhulla olisi kannattanut hakea 100 + miljoonaa sillä tämä ei jää tähän. No, sijoittajaviestintä perustuu mielikuviin ja täytyy mennä pala palalta.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat