Kokeile kuukausi maksutta

Caverionille 20 miljoonan sopimus Saksaan

Caverion suunnittelee ja peruskorjaa noin 20 miljoonan euron arvosta kiinteistötekniikkaa Deutsche Telekomin pääkonttorissa Bonnissa.

Deutsche Telekomin pääkonttorissa työskentelee noin 2 500 henkeä.

Caverion uusii pääkonttorin kiinteistötekniikan rakennuksen peruskorjauksen yhteydessä. Caverionin toimitus sisältää lämmitys-, vesi- ja viemäri-, ilmanvaihto- ja ilmastointi-, jäähdytys-, sähkö- ja automaatiojärjestelmät. Yhtiö vastaa projektin suunnittelusta ja toteutuksesta.

Caverion asentaa toimistotilojen kattoihin monitoimiset AVACS-talotekniikkapalkit, jotka pitävät sisäilman optimaalisena koko päivän ajan. Sisustukseen huomaamattomasti istuvat palkit integroivat muun muassa jäähdytyksen ja lämmityksen. Palkit on suunnitellut ja kehittänyt Krantz, joka on osa Caverionin Saksan toimintoja.

Lisäksi Caverion asentaa rakennukseen yli 4 500 datapistettä, jotka takaavat kiinteistöteknisten järjestelmien luotettavan ja hallitun vuorovaikutuksen.

Deutsche Telekomin pääkonttorissa työskentelee noin 2 500 ihmistä. Nelikerroksisen rakennuksen yhteenlaskettu lattiapinta-ala on noin 26 000 neliömetriä. Työn odotetaan valmistuvan huhtikuuhun 2017 mennessä.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverionille 20 miljoonan sopimus Saksaan”

Vastaa