Tällä isojen yritysten haastajalla on jo yli tuhat asuntoa rakenteilla

Pohjola Rakennus -konserni haastaa alansa suurimmat yhtiöt kasvavalla asuntotuotantovolyymillaan.

Pohjola Rakennus -konserni haastaa alansa suurimmat yhtiöt kasvavalla asuntotuotantovolyymillaan.

Konsernilla on tällä hetkellä 1 133 asuntoa rakenteilla Pirkanmaalla, Hämeessä, Uudellamaalla sekä Keski- ja Itä-Suomessa. Konsernin tavoitteena on olla johtava rakennusalan toimija kullakin alueella.

Uudellamaalla on rakenteilla yhteensä 312 asuntoa ja tänä vuonna aloitetaan vielä 118 asunnon rakentaminen. Rakenteilla olevat asunnot sijaitsevat Helsingin Jätkäsaaresta Hyvinkäälle ja Nummelaan ulottuvalla alueella.

”Uudenmaan toiminta on käynnistynyt hyvin, ja odotamme vahvan kasvumme edelleen jatkuvan tänä vuonna. Useita hankkeita on käynnistymässä ennen ensi kesää”, toteaa Pohjola Rakennus Oy Uusimaan toimitusjohtaja Kim Bono.

”RS-tuotannon haasteena on rahoituksen saatavuus etenkin kohteissa, jotka myydään pääosin sijoittajille.  Tässä on innovatiivisille finanssialan toimijoille oiva mahdollisuus tuoda uusi rahoitusmalli markkinoille”, Pohjola Rakennuksen konsernijohtaja Juha Metsälä huomauttaa.

Tampereen seudulla on rakenteilla 578 asuntoa.

Toukokuussa 2015 perustetulla tytäryhtiöllä Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomella on 136 asuntoa rakenteilla Jyväskylän seudulla.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tällä isojen yritysten haastajalla on jo yli tuhat asuntoa rakenteilla”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat