Asuntosijoittamisen aloittamista helpottamaan uusi palvelu

Rakennusliike Lapti Oy tuo markkinoille uuden palvelun madaltaakseen asuntosijoittamisen kynnystä ja lisätäkseen yksityishenkilöiden omistamien vuokra-asuntojen tarjontaa erityisesti kasvukeskuksissa.

Rakennusliike Lapti Oy tuo markkinoille uuden palvelun madaltaakseen asuntosijoittamisen kynnystä ja lisätäkseen yksityishenkilöiden omistamien vuokra-asuntojen tarjontaa erityisesti kasvukeskuksissa.

Uuteen Lapti +sijoitusasunnot -palveluun sisältyvät asunto, joustava yhtiölaina ja rahoituspaketti sekä vuokralaisten etsiminen valittujen yhteistyökumppaneiden kanssa.

”Kokemuksemme mukaan ensimmäisen sijoitusasunnon hankintaan on melko suuri kynnys. Erityisesti aloittelevia asuntosijoittajia huolettaa, miten sijoitusasunto rahoitetaan ja miten löytyy sopiva vuokralainen”, Rakennusliike Laptin myyntijohtaja Jorma Juurikka kertoo.

”Uudella palvelullamme vastaamme juuri näihin asioihin ja haluamme madaltaa sijoittamisen kynnystä ja rohkaista ihmisiä asuntosijoittamiseen.”

Asuntosijoittajille tarkoitettuun palveluun sisältyy jopa 90 prosentin rahoitus. Pääosa rahoituksesta on joustavaa yhtiölainaa, jonka takaisinmaksuaika on usein 25 vuotta. Tarpeen mukaan Lapti tarjoaa myös valmiiksi neuvotellun rahoituspaketin, johon ei tarvita erillisvakuuksia.

Uuden palvelun kautta Laptin yhteistyökumppani antaa huoneistoon käyvän vuokra-arvion sekä tarjoaa palvelun luotettavan vuokralaisen löytämiseksi. Mikäli vuokralainen jostain syystä lähtee vuokra-asunnosta ensimmäisen vuoden aikana, palveluun kuuluu uuden vuokralaisen etsiminen veloituksetta.

Rakennusliike Lapti on voimakkaasti kasvava, valtakunnallinen rakennusliike, jonka liikevaihtoennuste vuodelle 2015 on noin 114 miljoonaa euroa. Vielä vuonna 2014 liikevaihto oli 82 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Asuntosijoittamisen aloittamista helpottamaan uusi palvelu”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi