Kokeile kuukausi maksutta

VRP rakentaa asuinkerrostalon Jyväskylän Äijälänsalmeen

VRP Rakennuspalvelut Oy rakentaa Jyväskylän Äijälänsalmen maisemiin 25 asunnon kerrostalokohteen. Äijälänsalmi sijaitsee vuoden 2014 asuntomessualue Äijälänrannan läheisyydessä Jyväsjärven rannalla.

Arkkitehtuuritoimisto AT:n suunnittelema maisemakerrostalo sijoittuu Jyväsjärven ja Päijänteen yhdistävään Äijälänjoen miljööseen.

Rakentamisen kasvusta on uutisoitu valtakunnallisesti mediassa. Myös Jyväskylän asuntomarkkinoilla alkaa näkyä merkkejä piristyneestä kysynnästä. Tämä näkyy myös VRP:llä.

”Meillä on tällä hetkellä Jyväskylän seudulla yhdeksän työmaata, keskustassa rakennamme palvelutaloa, Kinkomaalla kauppaa ja nyt alkava Äijälänsalmen kohde työllistää 10–15 rakennusalan ammattilaista”, VRP Keski-Suomi Oy:n toimitusjohtaja Ville Marjakoski sanoo.

VRP yhtiöitti alueelliset toimintonsa heinäkuussa 2015. VRP Keski-Suomi jatkaa Vaajakosken Rakennuspalveluiden tarinaa, VRP Länsi-Suomi on saanut hyvän sijan Pirkanmaalla ja tällä hetkellä konserni hakee kasvua Etelä-Suomen rakennusmarkkinoilta.

”Strateginen liikkeemme oli hyvä ja oikein ajoitettu. Paikallisuus on valttia rakennusalalla. Meillä on tehokas organisaatio, ihmiset tuntevat alueen ja olemme tehneet liiketoiminnan kannalta oikeita päätöksiä kohteistamme. Olemme päässeet hyvin kasvuun kiinni ja uskomme sen jatkuvan”, VRP:n konsernijohtaja Markus Tanninen toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “VRP rakentaa asuinkerrostalon Jyväskylän Äijälänsalmeen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat