Kokeile kuukausi maksutta

Rejlers osti rautatieasiantuntijan osake-enemmistön

Rejlers on hankkinut CMN Service Oy:n osake-enemmistön. CMN Service Oy on rautatiehankkeisiin erikoistunut asiantuntija.

Rejlers on hankkinut CMN Service Oy:n osake-enemmistön. CMN Service Oy on rautatiehankkeisiin erikoistunut asiantuntija.

Yhtiön liikevaihto on noin 4 milj. euroa. Osapuolilla on sopimus loppujen osakkeiden kaupasta.

CMN Service Oy on vuonna 2013 perustettu rautatiehankkeiden asiantuntija, jolla on kokemusta merkittävien projektien rakennuttamisesta ja valvonnasta. Sen erityisosaamista on rautateiden päällys-, silta- ja tunnelirakenteet.

Rejlersillä on vuosikymmenien kokemus raideliikenteen hankkeista. Sen palveluksessa on yli 120 väyläalan ammattilaista Pohjoismaissa. Vahvinta osaamista Suomessa ovat raideliikenteen sähkö- ja turvalaiteratkaisujen suunnittelu, projektinjohto sekä työmaavalvonta. Väylärakennuttajat kuuluvat yli 460 hengen rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntijaryhmään, joka koostuu telecom-, sähköverkko- ja teollisuusprojektien asiantuntijoista.

”Yhdessä Rejlersin kanssa voimme tarjota jatkossakin hankkeiden hoitamisen kokonaisvaltaisesti, ammattitaidolla ja hyvällä asenteella”, taustoittaa CMN Service Oy:n toimitusjohtaja Kari Nieminen kauppaa.

”CMN Service täydentää erinomaisesti Rejlersin osaamista. Tarjoamme kattavat ratahankkeiden palvelut ja uskon, että yhdessä muodostamme erittäin kilpailukykyisen ratarakennuttaja- ja valvojayksikön”, kertoo Rejlersin liikenneväylät-osaston liiketoimintajohtaja Kristian Uusitalo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rejlers osti rautatieasiantuntijan osake-enemmistön”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat