Kokeile kuukausi maksutta

VVO laskee liikkeeseen vakuudellisen 200 miljoonan joukkovelkakirjalainan

VVO-yhtymä Oyj laskee liikkeeseen uuden 200 miljoonan euron joukkovelkakirjalainan 17.10.2016.

VVO-yhtymä Oyj laskee liikkeeseen uuden 200 miljoonan euron joukkovelkakirjalainan 17.10.2016.

Vakuudellisen joukkovelkakirjalainan laina-aika on 7 vuotta ja lainan kiinteä vuotuinen kuponkikorko 1,625 prosenttia. Joukkovelkakirjalainan pääasiallisena vakuutena on Suomessa sijaitsevia asuinkiinteistöjä.

Transaktio kiinnosti laajasti sijoittajia Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja Euroopassa, ja se ylimerkittiin selvästi. Yli 40 sijoittajaa merkitsi joukkovelkakirjalainaa.

”Olemme erittäin iloisia siitä, että vakuudellinen joukkovelkakirjalainamme kiinnosti sijoittajia näin laajasti. Rahoituslähteiden monipuolistaminen tukee erinomaisesti investointejamme uusiin vuokra-asuntoihin”, VVO-yhtymä Oyj:n talousjohtaja Erik Hjelt sanoo.

Liikkeeseen laskettavasta joukkovelkakirjalainasta saatavat varat aiotaan lainata edelleen VVO Kodit Oy:lle ja käyttää sen olemassa olevien lainojen takaisinmaksuun, kasvuinvestointien rahoittamiseen sekä yleisiin rahoitustarpeisiin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “VVO laskee liikkeeseen vakuudellisen 200 miljoonan joukkovelkakirjalainan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat