Fazerin vierailu- ja kokouskeskus on Vuoden 2016 Teräsrakenne

Arkkitehtonisesti upea, vaativaan teräs- ja lasirakenneosaamiseen tukeutuva Fazerin vierailu- ja kokouskeskus Vantaalla on palkittu Vuoden 2016 Teräsrakenteena.

Vuoden Teräsrakenteesta palkittiin Teräsrakennepalkinnolla tilaaja Fazer Group Oy, arkkitehtisuunnittelusta vastannut Arkkitehtitoimisto K2S Oy, rakennesuunnittelija SS-Teracon Oy, projektinjohtourakoitsija SRV Rakennus Oy sekä teräsrungon valmistanut ja urakoinut Teräselementti Oy.

Vierailukeskus palvelee ensimmäistä kertaa suurta yleisöä avoimin ovin näyteikkunana yhtiön suklaa-, makeis- ja leipomotuotteille. Vierailukeskus (2800 m²) sisältää kahvio-ravintolan ja myymälän lisäksi tilat näyttelyille, 220 hengen auditorion sekä trooppisen puutarhan. Kokouskeskuksessa (1700 m²) on neuvottelutilojen lisäksi pysäköintitiloja Fazerin omaan käyttöön.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fazerin vierailu- ja kokouskeskus on Vuoden 2016 Teräsrakenne”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat