Kokeile kuukausi maksutta

Fennian rahasto osti liikekiinteistön Vantaalta

Fennian perustama ja hallinnoima erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on ostanut Aberdeen Asset Managementin hallinnoimalta Kauppakeskuskiinteistöt FEA Ky:ltä liiketilakiinteistön Vantaan Porttipuiston alueelta.

Fennian perustama ja hallinnoima erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on ostanut Aberdeen Asset Managementin hallinnoimalta Kauppakeskuskiinteistöt FEA Ky:ltä liiketilakiinteistön Vantaan Porttipuiston alueelta.

Kiinteistö oy Vantaan Kauppaportin vuokrattava pinta-ala on noin 15400 neliömetriä, ja se on lähes täyteen vuokrattu. Kiinteistö sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Lahdentien ja Kehä III:n risteysalueella, Ikean myymälän välittömässä läheisyydessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fennian rahasto osti liikekiinteistön Vantaalta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat