Arkkitehtuuri Kiinteistöt Projektit Rakentaminen Talous Uutiset Rakennuslehti Ei kommentteja

Tuomaristo kelpuutti 15 kohdetta kilpailemaan vuoden 2017 Puupalkinnosta

Vuoden 2017 Puupalkintoa tavoitteli määräaikaan mennessä ennätykselliset 23 ehdotusta.

Esiraati kelpuutti näistä ehdolle 15 kohdetta.

Puupalkinnosta kilpailevat tänä vuonna Fennovoiman ydinvoimalatyömaan koulutusrakennus Hanhikivi, Rajamiehentien asunnot, kerrostalo Pihapetäjä, pientalokohde Iisalmesta, Nuumäen päiväkoti, rantasaunarakennus Vihta, matkailukeskus Niemenharju, Helsingin Katajanokan Allas Sea Pool, lomakohde Naava Chalet, Honkasuon puukerrostalot, Aalto-yliopiston Kokoon-talo, Nokkalan majakka, Mikkelin asuntomessukohde Wave, Metsä Groupin Mela-auditorio ja Lonnan saaren sauna.

Kohteet ovat yleisöäänestyksessä 26.11. saakka. Ehdokkaisiin voi tutustua lisää tästä.

 

Vastaa

Rakennuslehden pääuutisia