YIT rakentaa MotorCenterin Kehä I:n varrelle Helsinkiin

YIT toteuttaa ensimmäisen Kehä I:n varrelle sijoittuvan MotorCenterin Pohjois-Helsinkiin. Kohde on jo rakenteilla, ja se valmistuu keväällä 2018.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Pukinmäen ja Oulunkylän rajalle, Kehä I:n ja Käskynhaltijantien liittymän kohdalle nouseva MotorCenter Oulunkylä on laajuudeltaan lähes 3000 neliötä. Kohteen omistaa Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I, jota hallinnoi Fennia Varainhoito oy.

”Fennica Toimitilat I sijoittaa strategiansa mukaisesti kohteisiin, jotka tuovat pidemmällä aikavälillä mahdollisimman vakaan kassavirtatuoton sekä arvonkehityksen suhdanteista riippumatta. Kohde, joka sijaitsee erittäin keskeisellä ja näkyvällä paikalla Helsingissä ja jonka liikeidea on palvella liikkuvaa ihmistä, edustaa tätä strategiaa parhaimmillaan”, Fennia Varainhoidon kiinteistöliiketoiminnan johtaja Timo Rantala kertoo.

Kohteen liiketilavuokraus on edennyt vahvasti, ja vain yksi tila on enää vapaana. Tiloihin ovat tulossa CityKatsastus, Autokorjaamo Helsingin Diesel, Quick Wash Autopesut, LVI-tukku Onninen Express sekä Burger King.

MotorCenter on YIT:n kehittämä palvelukonsepti, joka keskittyy autoilijoiden, teknisen erikoiskaupan ja aktiivisen vapaa-ajan tuotteisiin ja palveluihin. MotorCenter Oulunkylä on järjestyksessä seitsemäs rakenteilla tai toiminnassa oleva konseptin mukainen autoilijan palvelukeskus, joka palvelee asiakaskuntaa toistuvissa tarpeissa lähellä omaa asuinaluetta tai kulkureittejä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT rakentaa MotorCenterin Kehä I:n varrelle Helsinkiin”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi