QMG vahvistaa asemaansa Pohjanmaalla

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Group (QMG) osti enemmistön pohjanmaalaisesta yrityksestä.

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Group (QMG) osti enemmistön pohjanmaalaisesta yrityksestä.

QMG ostaa 90 prosentin osuuden Kokkolan LVIS-Palvelusta.

”Kokkolan LVIS-Palvelu on Keski-Pohjanmaan johtava talotekniikkayritys. Olemme erittäin innostuneita, että yritys liittyy QMG:hen ja pääsemme tarjoamaan laajaa talotekniikkapalettiamme tällä talousalueella”, QMG:n toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen sanoo.

”Kokkolan LVIS-palvelulla on vahva maine alueellaan ja maantieteellisesti se täydentää hienosti QMG:n tarjoomaa Pohjanmaalla oululaisen Movitekin ja kajaanilaisen Paikallis-Sähkön kanssa.”

Tiedotteen mukaan vuonna 1972 perustettu Kokkolan LVIS-Palvelu on Keski-Pohjanmaalla johtava talotekniikan urakoitsija ja huoltoyhtiö. LVI-urakoinnin rinnalle käynnistettiin kuusi vuotta sitten sähkösuunnittelu ja –urakointi.

Yrityskaupan jälkeen Kokkolan LVIS-Palvelun osakkaat Peter Forsström, toimitusjohtaja Pentti Jutila ja sähköurakoinnin johtaja Steve Kåla jatkavat tehtävissään sekä vähemmistöosakkaina yhtiössään ja QMG-konsernissa. Kaikki työntekijät jatkavat tehtävissään vanhoina työntekijöinä.

”Pystymme entistä paremmin tarttumaan kasvumahdollisuuksiin, kun kuulumme QMG:hen. Kilpailukykymme kaikenkokoisista urakoista kasvaa ja palveluvalikoimamme laajenee. Lisäksi saamme lisävoimaa hallitukseen ja strategiseen suunnitteluun. Meille on myös tärkeää, että pystymme säilyttämään avoimen yrityskulttuurimme ja tarjoamaan henkilöstölle entistä laajemman ammatillisesti kunnianhimoisen ympäristön”, Peter Forsström ja Pentti Jutila kertovat.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “QMG vahvistaa asemaansa Pohjanmaalla”

Jätä kommentti