Lumon teki isot kaupat Kanadaan

Parveke- ja terassilasitusvalmistaja Lumon on tehnyt historiansa suurimmat kaupat Kanadaan.

Parveke- ja terassilasitusvalmistaja Lumon on tehnyt historiansa suurimmat kaupat Kanadaan.

Tiedotteen mukaan kyseessä on noin 3,5 miljoonan euron parvekelasitoimitus, joka tulee uudelle rakennettavalle asuinalueelle Langleyn kaupunkiin Vancouverin kupeeseen.

”Kyseessä on 11 taloa, joista 8 on kerrostaloja ja 3 rivitaloja. Asuntoja tulee yhteensä 600, ja lasitukset asennetaan näihin jokaiseen”, Lumonin toimitusjohtaja Jussi Kinnunen kertoo.

Asuinalueella on nyt aloitettu maansiirtotyöt, ja parvekelasien asennus ajoittuu ensi vuoteen 2019. Kerrostalot ovat puukerrostaloja, jotka ovat Kanadan länsirannikolla tyypillisiä.

Yrityksen mukaan kauppa tukee hyvin kouvolalaisen Lumonin 2020-strategiaa, jossa se tähtää kannattavaan kasvuun ja liikevaihdon tuplaamiseen etenkin kansainvälisillä markkinoilla.

Viime vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli noin 120 miljoonaa euroa ja yrityksessä työskenteli 950 henkeä. Kansainvälisen liiketoiminnan osuus Lumonilla on noin 54 miljoonaa euroa 2017.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lumon teki isot kaupat Kanadaan”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi