YH Kodit rakennuttaa vuokra-asuntoja Tampereelle

YH Kodit rakennuttaa uusia vuokra-asuntoja Tampereella Vuorekseen ja Lentävänniemeen. Vuorekseen valmistuu 58 asuntoa maaliskuussa 2019 ja Lentävänniemeen 39 asuntoa toukokuussa 2019.

Vuoreksen Puistokadulle valmistuu uusia vuokra-asuntoja lähelle Vuores-taloa.

”Kohtuuhintaisista vuokra-asunnoista on edelleen pulaa. Keväällä valmistuvien 97 asunnon lisäksi rakenteilla on yhteensä 235 kohtuuhintaista vuokra-asuntoa Kangasalle, Tesomalle ja Nokialle. Nämä asunnot valmistuvat vuodenvaihteen 2019-2020 tienoilla”, YH Kotien toimitusjohtaja Janne Tuominen toteaa tiedotteessa.

Lentävänniemeen rakenteilla oleva kerrostalo valmistuu aivan suunnitteilla olevan raitiotien viereen. Tulevat asunnot ovat yksiöitä, kaksioita ja kolmioita, ja asuntojen koot vaihtelevat 31,5 neliön yksiöistä 69,5 neliön saunallisiin kolmioihin.

Vuorekseen valmistuva kohde valmistuu yhtiön viime vuonna valmistuneen vuokrakohteen viereen lähelle Vuores-taloa. Vuorekseen valmistuvien asuntojen koot vaihtelevat 30,5 neliön yksiöistä 66 neliön kolmioihin. YH Kotien suunnittelupöydällä on myös uuden vuokratalon rakentaminen Vuoreksen Rimmin alueelle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YH Kodit rakennuttaa vuokra-asuntoja Tampereelle”

Vastaa