Kokeile kuukausi maksutta

Lehdon kannattavuutta heikensivät korjausrakentaminen ja hyvinvointipalvelujen projektit

Hannu Lehto kuvaa Rakennuslehdelle vuotta yhdellä sanalla: kasvukipuja. Lehdolla on korjausrakentamisessa tappioprojekteja, minkä takia toimintaa organisoidaan uudestaan. Lehdon kannattavuus heikkeni tammi-syyskuussa ja edelleen heinä-syyskuussa.

Kustannusinflaatio on nyt ollut myrkkyä tuloksille, sanoo Hannu Lehto. Kuva: Susa Junnola.
Yhtiö on kasvanut kahdeksan vuoden ajan lähes 50 prosentin vuositahtia. Uusia ihmisiä on palkattu valtavasti, mutta heitä ei ole saatu riittävän nopeasti omaksumaan yhtiön yrityskulttuuria. Työnjohdon saaminen on ollut vaikeaa, ja monen muun tavoin Lehto on palkannut paljon nuorta porukkaa, kun kokeneimpia ei ole ollut vapaana.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Lehdon kannattavuutta heikensivät korjausrakentaminen ja hyvinvointipalvelujen projektit”

  1. Hyvinvointipalveluiden projektit ovat aivan tavallisia uudisrakennuksia. On selittelyä, että ne olisivat jostain syystä erityisen kannattamattomia. Korjausrakentaminen sisältää joskus arvaamattomia riskejä.
    Suuromistajat, jotka myivät osakkeensa keväällä, olivat oikeassa. Lehto on sortumassa.

Viimeisimmät näkökulmat