Kokeile kuukausi maksutta

Lehto kehittää lisärakentamisen ja linjasaneerauksen yhdistelmää

Lehdon työmaa Vantaan Tikkurilan Ratatie 4:ssä on viimeistelyvaiheessa.

Hankkeen projektipäällikkö Pirjo Kerttula ja työmaapäällikkö Markus Perälä esittelevät valmiin asunnon parveketta. Takana näkyy saman taloyhtiön viereisen talon katolle noussut valkoinen lisäkerros. Kuva: Liisa Takala
Kuusikerroksisten vuonna 1970 valmistuneiden talojen päälle on noussut uusi kerros asuntoja, joiden rakennusoikeuden myynnillä alla oleva taloyhtiö on rahoittanut hieman alle 10 prosenttia putkiremontistaan.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lehto kehittää lisärakentamisen ja linjasaneerauksen yhdistelmää”

Viimeisimmät näkökulmat