Fixcel lisää tuotantokapasiteettiaan – mahdollistaa jopa 300 uutta työpaikkaa

Modulaariseen teräsrakentamiseen erikoistunut Fixcel Group on vuokrannut uuden tuotanto- ja varastotilan Hämeenlinnan yrityspuisto Moreenista. Ensimmäinen osa tehtaasta avattiin jo syksyllä 2018 ja loput toteutetaan asteittain syksyyn 2019 mennessä.

Fixcel sai vastikään valmiiksi väliaikaisen sairaalarakennuksen HUSin lastenpsykiatrian käyttöön Kivelän sairaala-alueella Helsingin Töölössä. Kuva: Mikko Harma

Uudet tilat mahdollistavat Fixcelin tuotantokapasiteetin kasvun ja tuovat Hämeenlinnaan alkuvaiheessa 100 uutta työpaikkaa, täyden kapasiteetin saavutettuaan jopa 300 työpaikkaa.

Fixcel rakentaa puhtaan sisäilman rakennuksia teräskennoista. Siirrettävät moduulirakennukset täyttävät kaikki pysyväisrakennusten kriteerit ja ovat muokattavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin.

”Kennomenetelmä on suomalainen innovaatio, joka pohjautuu laivanrakennustekniikkaan. Moduulit pystytään toimittamaan nopeasti, ja ne ovat hyvin terveellisiä”, Fixcelin vastuullinen johtaja Jussi Paavoseppä kertoo tiedotteessa.

Fixcel sai vastikään valmiiksi väliaikaisen sairaalarakennuksen HUSin lastenpsykiatrian käyttöön Kivelän sairaala-alueella Helsingin Töölössä. Yhtiöllä on työn alla ja suunnitteilla useita projekteja pääkaupunkiseudulla ja maakunnissa. Vuonna 2019 ovat valmistumassa tilat Sophie Mannerheimin erityiskoululle Helsinkiin ja lastentautien väistötila Seinäjoelle. Lisäksi pääkaupunkiseudulla on suunnitteilla useita hankkeita.

Vuonna 2015 perustettu Fixcel aloitti varsinaisen kaupallisen liiketoiminnan vuonna 2018, ja sen liikevaihto on 20 miljoonaa euroa. Yhtiön kaikki tuotteet valmistetaan sen omissa tehtaissa Hämeenlinnassa ja Lempäälässä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Fixcel lisää tuotantokapasiteettiaan – mahdollistaa jopa 300 uutta työpaikkaa”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat