Tengbomin Suomen-toimisto sai uuden toimitusjohtajan

Kauppatieteiden maisteri Susanna Sucksdorff aloitti 14. tammikuuta arkkitehtitoimisto Tengbomin Suomen-toimiston uutena toimitusjohtajana.

Kauppatieteiden maisteri Susanna Sucksdorff aloitti 14. tammikuuta arkkitehtitoimisto Tengbomin Suomen-toimiston uutena toimitusjohtajana.

Uudessa tehtävässään Tengbom oy:n toimitusjohtajana hänen tehtävänään on vahvistaa toimiston brändiä ja tarjontaa vastaamaan yhteiskunnan muuttuviin tarpeisiin.

Sucksdorff on toiminut viimeiset kolme vuotta Skanskan BoKlokin maajohtajana Suomessa. BoKlokin lisäksi hänellä on pitkä kokemus Skanskan asuntoprojektikehityksestä, jossa hän on toiminut erilaisissa liiketoiminnan kehitystehtävissä yhdeksän vuoden ajan, muun muassa tuote- ja palvelukehityksessä sekä asiakaskokemusjohtajana. Hän on työskennellyt aiemmin myös mainosalalla ja palvelumuotoilijana.

”Sucksdorffin vahvuuksia ovat yrittäjämäinen asenne ja hyvät esimiestaidot, ja hänellä on tarvitsemaamme osaamista parantamaan positiotamme Suomessa”, Tengbomin konsernijohtaja Johanna Frelin toteaa tiedotteessa.

”Suomi on Tengbomille kiinnostava markkina. Uskon, että kasvattamalla omaa tiimiämme ja osaamistamme sekä hyödyntämällä huippuosaajia yli rajojen meillä on suuria mahdollisuuksia erottautua markkinassa ja tarjota asiakkaillemme erityisosaamista ja uutta näkemystä myös haastavimmissa hankkeissa. Haluamme olla merkittävä arkkitehtitoimisto myös Suomessa. Arkkitehtuurin laatu ja osaava sitoutunut tiimi ovat tässä avainroolissa”, Sucksdorff sanoo.

Ruotsalainen arkkitehtitoimisto Tengbom osti vuonna 2013 helsinkiläisen Eriksson Arkkitehdit oy:n.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tengbomin Suomen-toimisto sai uuden toimitusjohtajan”

Vastaa