Kosteudenhallintakoulutuksen voi tehdä työmaaporukalla yhdessä tai yksin netissä

Rakennuslehden juttu (8.2.) kahdesta osin päällekkäisestä kosteudenhallintakoulutuksesta on herättänyt keskustelua. Tampere kehitti ensin oman palkitun kosteudenhallintakoulutuksensa työmaille, ja Rakennusteollisuus lähti osin siitä tietämättä kehittämään omaa nettikoulutustaan.

Tampereen yliopiston kehittämässä työmaiden kosteudenhallintakoulutuksessa perehdytään peruskäsitteisiin sekä työmaakohtaisiin kosteudenhallintatehtäviin. Koulutus on keskusteleva, kun taas Rateko suunnittelee yksin tehtävää nettikoulutusta.
Lehden Näkökulmassa  on Peabin toimitusjohtaja Mika Katajiston näkemys asiasta. Hän haastoi syksyllä rakennusliikkeet mukaan koulutushankkeeseen, johon Rakennusteollisuus otti myönteisen kannan ja lähti kehittämään sitä tammikuussa 2019 Ratekon tekemänä e-koulutuksena. Mukana on 14 suurta rakennusliikettä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kosteudenhallintakoulutuksen voi tehdä työmaaporukalla yhdessä tai yksin netissä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi