Putkivuoto on pysäytettävä heti ja lattia kuivattava. Muuten kuivumisaika voi kasvaa jopa kymmenkertaiseksi arvioidusta. Pahimmassa tapauksessa märkä kohta jää mittaamatta kosteusmittauksessa ja muovimatto vedetään alkuperäisen aikataulun mukaan.

Kosteudenhallintakoulutusta voi saada työmaalle räätälöitynä tai nettikurssilla – vertailimme kumpi on parempi

Kosteudenhallintakoulutukselle on selvä tarve. Tämän voi päätellä jo siitä, että juuri kun Tampereen yliopisto sai valmiiksi  koulutuspakettinsa, niin Peab käynnisti Ratekon ja 13 ison rakennusliikkeen kanssa e-perehdysmallisen koulutuksen suunnittelun.

Kirjoittaja(t) Seppo Mölsä
Kumpi on sitten parempi vaihtoehto, koulutus jossa työmaaporukka pohtii yhdessä kosteudenhalllinta-asioita oman työmaansa näkökulmasta vai tabletilla tehtävä nettikurssi, jossa yksinään rastitaan oikeita vaihtoehtoja?

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kosteudenhallintakoulutusta voi saada työmaalle räätälöitynä tai nettikurssilla – vertailimme kumpi on parempi”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi