Kokeile kuukausi maksutta

Kosteudenhallintakoulutusta voi saada työmaalle räätälöitynä tai nettikurssilla – vertailimme kumpi on parempi

Kosteudenhallintakoulutukselle on selvä tarve. Tämän voi päätellä jo siitä, että juuri kun Tampereen yliopisto sai valmiiksi  koulutuspakettinsa, niin Peab käynnisti Ratekon ja 13 ison rakennusliikkeen kanssa e-perehdysmallisen koulutuksen suunnittelun.

Putkivuoto on pysäytettävä heti ja lattia kuivattava. Muuten kuivumisaika voi kasvaa jopa kymmenkertaiseksi arvioidusta. Pahimmassa tapauksessa märkä kohta jää mittaamatta kosteusmittauksessa ja muovimatto vedetään alkuperäisen aikataulun mukaan.

Kumpi on sitten parempi vaihtoehto, koulutus jossa työmaaporukka pohtii yhdessä kosteudenhalllinta-asioita oman työmaansa näkökulmasta vai tabletilla tehtävä nettikurssi, jossa yksinään rastitaan oikeita vaihtoehtoja?

Tarkastellaan aluksi Tampereen koulutusta, joka on näistä kahdesta pidemmällä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kosteudenhallintakoulutusta voi saada työmaalle räätälöitynä tai nettikurssilla – vertailimme kumpi on parempi”

Viimeisimmät näkökulmat