Kokeile kuukausi maksutta

NCC rakentaa Premicolle vuokra-asuntoja Kuopioon

Premico Vuokra-asunnot oy ja NCC ovat allekirjoittaneet sopimuksen 56 vuokra-asunnon toteuttamisesta Kuopion Saaristokaupunkiin.

Kohde valmistuu kesällä 2020. Premicon mukaan kohteen vuokrataso tulee olemaan noin 10–20 prosenttia normaalia vapaarahoitteista tuotantoa edullisempi.

Premico Vuokra-asunnot rakennutti vuoden 2018 aikana 542 vuokra-asuntoa Suomen kasvukeskuksiin. Lisäksi tällä hetkellä on rakenteilla 197 uutta vuokra-asuntoa. Tavoitteena on rakennuttaa yli 1000 uutta vuokra-asuntoa vuoteen 2021 mennessä. Yhtiön mukaan sen vuokra-asunnot ovat kohtuuhintaisia.

Premico Vuokra-asuntojen taustalla on Premicon ja Auratum Kiinteistöt oy:n hallinnoima Premico Asuntorahasto Ky. Premico Asuntorahaston sijoittajat ovat muun muassa ammattiliittoja, yksityisiä säätiöitä sekä muita institutionaalisia sijoittajia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC rakentaa Premicolle vuokra-asuntoja Kuopioon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat