Kokeile kuukausi maksutta

Ramirent osti liikenneturvatuotteiden vuokrausliiketoimintaa

Ramirent Finland on ostanut vaasalaisen liikenneturvatuotteiden ja -opasteiden erikoisyritys Berg & Sauso oy:n vuokrausliiketoiminnan. Kauppa koskee kalustoa. Berg & Sauson henkilöstö jatkaa entisen työnantajansa palveluksessa.

”Kauppa tukee erinomaisesti kannattavan kasvun strategiaamme ja vahvistaa entisestään asemaamme liikenneturvatuotteiden ja -palveluiden kumppanina kunnille ja kaupungeille sekä alan yrityksille – nyt erityisesti Vaasan seudulla”, Ramirent Finlandin toimitusjohtaja Mikael Kämpe sanoo tiedotteessa.

Berg & Sauso keskittyy jatkossa liikennetuotteiden valmistukseen ja kehitykseen ja jatkaa yhteistyötä Ramirentin kanssa tuotteiden ja palveluiden osalta.

Ramirent tarjoaa liikenneturvallisuuden saralla kokonaispalveluita suunnittelusta toteutukseen ja vuokraa asiakkailleen laajan valikoiman tuotteita liikennemerkeistä törmäyssuojiin ja ajosilloista hidasteisiin. Vuokrausvalikoimaan kuuluu lisäksi uniikki liikennekaidejärjestelmä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramirent osti liikenneturvatuotteiden vuokrausliiketoimintaa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat