Kokeile kuukausi maksutta

Konkurssiin menneen Omeran toimitusjohtaja sai heti uuden johtajapestin

Kuukausi sitten konkurssiin ajautuneen Rakennus Omera oy:n toimitusjohtajana viimeksi työskennellyt diplomi-insinööri Tuomas Leppänen on löytänyt jo uuden johtajatason työpaikan.

Hän aloittaa Pallas Rakennus Etelä-Suomi oy:n aluejohtajana 1. kesäkuuta alkaen. Tehtävässään Leppänen vastaa yhtiön liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä yhdessä toimitusjohtaja Arto Jokisen kanssa.

Omeran ohella Leppänen on toiminut aiemmin projektinjohtotehtävissä JM Suomella ja Peabilla.

Pallas Rakennus Etelä-Suomen liiketoiminta on kasvanut tasaisesti, ja yhtiö on panostanut omaperustaiseen rakentamiseen erityisesti asuntorakentamisen osalta. Pallas Rakennus tunnettiin aiemmin nimellä SSR Group.

”Uudessa tehtävässään Tuomas Leppänen tulee vahvistamaan kannattavuuttamme ja vakiinnuttamaan asemaamme luotettavana ja laadukkaana rakentajana. Tulevaisuudessa selvitämme mahdollisuuksia laajentaa toimintaamme korjausrakentamiseen, ja aluejohtaja on mukana myös tässä kehitystyössä”, Pallas Rakennus Etelä-Suomen toimitusjohtaja Arto Jokinen kertoo tiedotteessa.

”Nopeasti kasvava ja kehittyvä Pallas Rakennus Etelä-Suomi on mielenkiintoinen yritys, ja odotan uusia tehtäviäni innolla. Uskon, että osaamiseni ja kokemukseni antavat hyvät valmiudet kehittää asiakkaiden tarpeisiin vastaavia asumisen ja rakentamisen palveluita ja vahvistaa yhtiön kasvua”, Tuomas Leppänen sanoo.

Tätä artikkelia on kommentoitu 10 kertaa

10 vastausta artikkeliin “Konkurssiin menneen Omeran toimitusjohtaja sai heti uuden johtajapestin”

  1. Pallas Rakennus Etelä-Suomi UudenmaanSSR

  2. ”Konkurssiyhtiöltä jäi huima määrä maksamattomia velkoja” ja mitä muuta negaatiota konkurssiin menneen yrityksen historiaan kuuluu. Ja tietysti toimitusjohtaja on aina tietoinen yrityksensä tilasta, joten taidanpa välttää tätä Pallas-rakennusta. Minusta ihminen on joko kykenevä hommaansa, tai sitten ei ole. Harjoittelijat ovat erikseen. Tietysti ihminen on aiemmin toiminut projektinjohtotehtävissä JM Suomella ja Peabilla, mutta nuo ovat sen verran isoja firmoja että niiden sisällä pärjää hieman huonompikin tekijä. Tasalaatuisuus syntyy kun joukossa on rimanalittajia sekä rimanylittäjiä = tasalaatuista massaa.

    1. Vähän samoilla linjoilla. PEABilla, YITllä tai vastaavan kokoluokan yrityksillä isompikin johtaja on sopivasti kainalossa jossa pärjää pontevalla olemuksella ja reippaalla suulla. Kykyä ei mittavasti vielä niissä tehtävissä tarvita, jotkut kutsuvat niitä jopa suojatyövakansseiksi. Toimitusjohtaja taas voi olla tietämätönkin, saattoihan olla, että Nuorisosäätiönkin toimitusjohtajalle tuli moni asia täysin yllätyksenä.

    2. Jos oikein muistan niin Leppänen oli projekti- tai työmaainsinöörinä JM Suomella sen alkuräpiköinnin aikana yli 10v sitten, kun saavutus oli yksi tappiollinen hanke/vuosi – jos sitäkään – ei varsinaisesti siis voida puhua edes mistään vastuullisista projektinjohtotehtävistä…. Eikä samasta firmasta mitä JM on suomessa nykyään.

  3. Siinähän se on hyvä aihio uuteen yritykseen

  4. Mitenkäs tämä Pallas pärjäilee, onko sillä kassa kunnossa. No nyt kun tämä parivaljakko pääsee hommiin niin ai jai, luottomiehiä.

  5. Onko nämä niitä L- positiivi, mafialaisia ?

  6. Laskurahoittajat eivät osta Pallaksen laskuja. Vähän sama juttu niinkuin ei ostaneet Omerankaan laskuja. Oisko jotain jännää tulossa?

Vastaa