Lujabetonin hyvä vuosi näkyy myös henkilöstön voittopalkkioissa

Lujabetonin liikevaihto kasvoi viime vuonna noin 170 miljoonaan euroon ja tulos oli erittäin hyvä. Yritys on jo 1990-luvulta saakka jakanut osan tuloksestaan koko henkilöstölle, ja nyt jaettu voittopalkkio on yhtiön historian suurimpia.

Voittopalkkio on jopa 1800 euroa henkilöä kohti. Tämän lisäksi yhtiö tarjoaa henkilöstölleen laajan vakuutusturvan, jonka arvo on useita satoja euroja vuodessa henkilöä kohden. Vakuutusturva sisältyy yhtiön voittopalkkiomalliin.

Voittopalkkiojärjestelmän piirissä ovat kaikki Lujabetonin vakituiset työntekijät, jotka ovat olleet työssä täyden vuoden tai enemmän.

”Työntekijät arvostavat korkealle, että yritys palkitsee työntekijöitään silloin kun sillä menee hyvin”, Lujabetonin Siilinjärven-tehtaan pääluottamusmies Janne Rautiainen sanoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Lujabetonin hyvä vuosi näkyy myös henkilöstön voittopalkkioissa”

  1. Vakuutus hyvä. Mutta eikö työnantajalla ole jo muutenkin ryhmähenkivakuutus työntekijöilleen? Ehkä Lujan vakuutus on paljon laajempi ja parempi, kun sitä näin mainostetaan.

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi