Rakennusalan ammattilaisten suurin ilmastojarru on korvien välissä

Rakennusalan ammattilaiset tunnistavat tärkeän roolinsa ilmastonmuutoksen hillitsemisessä.

Rakennuslehden lukijat nostavat aurinkosähkön ja tuulen hyödyntämisen hiilipihiyttä edistävien keinojen joukkoon erityisesti silloin, kun puhutaan rakennusten järjestelmien käytöstä. Kuva: Jonne Sippola
Asenne ja rakennuksen koko elinkaaren ilmastovaikutusten jättäminen ilman huomiota ovat kaksi suurinta estettä rakentamisen hiilijalanjäljen pienentämiseksi, arvioi Rakennuslehden lukijapaneeli. Rakentaminen ja rakennukset tuottavat noin kolmanneksen Suomen kasvihuonekaasupäästöistä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennusalan ammattilaisten suurin ilmastojarru on korvien välissä”