Rakennustoimisto Nousiainen laajentaa raudoitetehdasta Keravalla

Flinkenbergin raudoitetehdas investoi tuotanto- ja varastotilojen laajennukseen sekä kokonaan uusien toimisto- ja sosiaalitilojen rakentamiseen Keravalla. Rakennus- ja lvis-töistä vastaa Rakennustoimisto Nousiainen.

Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan vanhoille halleille jatkoa yhteensä 1700 neliömetriä. Hanke on jo alkanut maarakennustöillä, ja hallien on tarkoitus olla valmiina loppuvuonna. Rakentamisen yhteydessä hallin katolle asennetaan myös aurinkovoimala, jonka ansiosta osa energiantarpeesta voidaan korvata omalla aurinkosähköllä.

Hankkeen toisessa vaiheessa rakennetaan uudet toimisto- ja sosiaalitilat ja kiinnitetään huomiota ympäristö- ja turvallisuusseikkoihin, kuten tontin liittymän siirtoon ja piha-alueiden asfaltointiin.

Kokonaisuudessaan Keravan toimipisteen investoinnit ovat noin 3,5 miljoonaa euroa.

Tuotantotilojen laajennuksen yhteydessä Flinkenberg päivittää myös konekantaansa, jotta se vastaisi paremmin tulevia tarpeita.

Yhtiön raudoitetehdas on erikoistunut betoniterästuotteiden varastointiin sekä katkaisu-, taivutus- ja hitsauspalveluihin. Liiketoiminta on keskittynyt pääasiassa teollisuus- ja liikerakentamiseen, maa- ja vesirakennuskohteisiin sekä betonielementtitehtaiden palvelemiseen.

Yleisen rakentamisen kasvun johdosta betoniteräsliiketoiminta on ollut vahvassa kasvussa. Jalostettuja tuotteita, kuten hitsattuja elementtejä, kysytään entistä enemmän. Vanhat tuotantotilat ovat aikojen saatossa jääneet ahtaiksi ja osittain epätarkoituksenmukaisiksi. Lisätila poistaa tuotannon pullonkauloja, auttaa optimoimaan materiaalivirtoja ja mahdollistaa toimitusmäärien merkittävän noston. Lisäksi nykyaikaiset tilat ja koneiden päivitykset parantavat työturvallisuutta.

Raudoitetehtaan laajennushanke

  • Rakennus- ja lvis-työt: Rakennustoimisto Nousiainen
  • Halli- ja teräsrakenteet: Teräselementti
  • Pääsuunnittelija: Arkkitehtitoimisto Risto Kostia
  • Tilaaja: Flinkenberg

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennustoimisto Nousiainen laajentaa raudoitetehdasta Keravalla”

Vastaa