Skanska rakentaa Omeralta kesken jääneen kohteen loppuun Helsingin kaupungille

Skanska ja Helsingin kaupunki ovat sopineet asumisoikeusasuntojen rakentamisesta Maunulaan. Skanska vie loppuun rakenteilla olevan projektin, joka on jäänyt kesken konkurssiin asetetulta Rakennus Omera oy:ltä.

Maunulaan nousevaan kohteeseen tulee yhteensä 65 asuntoa. Kuva: Arkkitehtitoimisto A-Konsultit

Haso Kuusikkotie 7–8-nimisessä yhtiössä on yhteensä 65 asuntoa, joiden koko vaihtelee yksiöistä perheasuntoihin. Kahdelle eri tontille rakennettava viidestä eri rakennuksesta koostuva yhtiö sijaitsee Maunulanpuiston läheisyydessä. Talot ovat punatiilisiä ja pulpettikattoisia.

Tällä hetkellä projektiin kuuluvista rakennuksista yksi pienkerrostalo ja yksi rivitalo ovat sisävalmistusvaiheessa, loput eli yksi rivitalo ja kaksi kerrostaloa ovat vielä runkovaiheessa. Hanke rakennetaan kaupungin vuokratontille.

”Tavoitteenamme on käynnistää työt huhtikuun kuluessa. Hanke valmistuu arviolta vuoden 2020 aikana”, Skanska Talonrakennuksesta tulosyksikön johtaja Jorma Seppä kertoo tiedotteessa.

”Rakennustöiden jatkamisella onnistutaan toteuttamaan asiakkaidemme odottamat laadukkaat ja kohtuuhintaiset asumisoikeusasunnot kohtuullisella viipeellä”, projektipäällikkö Sanne Varpanen Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön toimialalta toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska rakentaa Omeralta kesken jääneen kohteen loppuun Helsingin kaupungille”

Jätä kommentti