Kokeile kuukausi maksutta

Technopolis investoi 23,5 miljoonaa kampuslaajennukseen Kuopiossa

Technopolis investoi yhteensä 23,5 miljoonaa euroa laajennushankkeeseen olemassa olevalla kampuksellaan Kuopion Viestikadulla.

Uuden 16-kerroksisen tornitalon valmistumisen jälkeen Viestikadun kampus on valmis. Uuden talon ankkuriasiakkaaksi muuttaa Istekki oy. Se vuokraa uudesta tornitalosta kuusi kerrosta, mikä vastaa reilua 40:tä prosenttia koko rakennuksesta.

Technopolis Kuopion johtaja Hannu Erosen mukaan Viestikadun kampuksen nykyiset tilat ovat tällä hetkellä lähes täynnä ja kysyntää uusille tiloille riittää Kuopiossa.

Uusi tornitalo kasvattaa Viestikadun kampuksen vuokrattavaa pinta-alaa noin 9900 neliömetrillä ja nostaa kampuksen työntekijämäärän yli 3000:een. Hankkeen valmistuttua heinäkuussa 2020 Viestikadun kampuksen vuokrattava pinta-ala ylittää 38000 neliömetriä. Rakentaminen alkaa heti. Uudelle rakennukselle haetaan kultatason Leed-sertifikaattia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopolis investoi 23,5 miljoonaa kampuslaajennukseen Kuopiossa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat