Bonava toteuttaa rahastolle 52 asuntoa Espooseen

Bonava toteuttaa Icecapital Housing Fund V:lle 52 asuinhuoneiston kerrostalokohteen Espoon Suurpeltoon.

Kuva: Tietoa Finland oy

Työt kohteessa käynnistyvät välittömästi, ja asuntojen on määrä valmistua vuoden 2020 aikana.

Bonavan kehittämän, yhteensä noin 200 uuden asunnon kotikorttelin toteutus Suurpellossa on edennyt nopeasti, ja Icecapitalille toteutettavan kohteen myötä Bonavan osuus korttelista valmistuu vuoden 2020 loppuun mennessä.

Icecapital Housing Fund V ky on perustettu vuonna 2019, ja sen sijoituskapasiteetti on yli 400 miljoonaa euroa. Rahasto sijoittaa varansa pääkaupunkiseudulla ja kasvukeskuksissa sijaitseviin vapaarahoitteisiin asuntoihin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bonava toteuttaa rahastolle 52 asuntoa Espooseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat