Kokeile kuukausi maksutta

Are nappasi Ruotsin-toiminnoille johtajan Koneelta

Are Sverige ab:n toimitusjohtajaksi on nimitetty tuotantotalouden maisteri Jonas Granzell. Hän aloittaa tehtävässään 1. syyskuuta.

Jonas Granzell. Kuva: Are

Hänen tehtävänään on johtaa Aren liiketoimintoja Ruotsissa ja kehittää yhtiön palvelu- sekä huolto- ja ylläpitotarjoamaa.

Granzell on toiminut viimeksi Koneen Pohjoismaiden palveluliiketoiminnan johtajana. Hänellä on kokemusta Koneen useista eri liiketoiminta-alueista, kuten myynnistä, tekniikasta ja asennustoimituksista.

”Olen tehnyt koko urani töitä kiinteistöissä suoritettavien asennusten ja teknisten palvelujen parissa. Minulle on tärkeää työskennellä mahdollisimman lähellä asiakasta. Myös Arella haluan vahvistaa entisestään asiakaskeskeistä toimintamallia ja kehittää palvelu- ja ylläpitotoimintaamme”, Granzell sanoo tiedotteessa.

Are-konsernin toimitusjohtaja Heikki Pesu kertoo, että Granzellin rekrytointi tukee yrityksen pohjoismaista laajenemisstrategiaa.

”Kyseessä on meille strategisesti merkittävä askel, jotta voimme edelleen kasvattaa liiketoimintojamme Ruotsissa. Jonaksella on erinomainen palveluliiketoiminnan kokemus ja osaaminen Ruotsin markkinoista”, Pesu sanoo.

Are Sverige ab:hen kuuluvat Aren joulukuussa ostama seitsemällä paikkakunnalla toimiva putkiurakointi- ja huoltoyritys Kungälvs Rörläggeri ja Göteborgin alueella palveluja tarjoava sähköurakointi ja -huoltoliike Inter El ab.

”Tavoitteenamme on jatkaa yritysostoja Ruotsissa myös tulevaisuudessa, ja siksi olemme perustaneet Are Sverige ab:n hallinnoimaan omistuksiamme paikallisesti”, Pesu kertoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Are nappasi Ruotsin-toiminnoille johtajan Koneelta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat