Kokeile kuukausi maksutta

Technopolis investoi taas kampuksen laajennukseen Kuopiossa

Technopolis Kuopio investoi 17 miljoonaa euroa Microkadun kampuksensa laajentamiseen Kuopiossa.

Kuva: Technopolis

Uusi toimistorakennus kasvattaa Microkadun kampuksen vuokrattavaa pinta-alaa noin 6300 neliömetrillä. Investointiin sisältyy myös olemassa olevan pysäköintirakennuksen laajentaminen.

Uuden toimistorakennuksen ja pysäköintitalon laajennuksen rakennustyöt alkavat heti. Molemmat hankkeet valmistuvat kesäkuussa 2020.

Hankkeen valmistuttua Microkadun kampuksen vuokrattava pinta-ala ylittää 50000 neliömetriä. Uuden toimistorakennuksen esivuokrausaste on 100 prosenttia. Asiakkaina ovat Savon koulutuskuntayhtymä ja Kuopion kaupunki.

”Savon koulutuskuntayhtymä ja Kuopion kaupunki täydentävät erinomaisesti innovatiivista yhteisöämme. On hienoa saada kolmas merkittävä koulutusorganisaatio kampuksellemme Itä-Suomen yliopiston ja Savonian ammattikorkeakoulun lisäksi. Microkadun kampuksellamme on hyvin poikkeuksellinen osaamisen keskittymä, jossa työskentelee yli 10000 ihmistä päivittäin”, Technopolis Kuopion johtaja Hannu Eronen kertoo tiedotteessa.

Uudelle toimistorakennukselle haetaan kultatason Leed-sertifikaattia.

Technopolis kertoi edellisen kerran investoinnista kampuslaajennukseen Kuopiossa viime huhtikuussa. Silloin kyseessä oli Viestikadulla sijaitseva kampus, johon yhtiö investoi 23,5 miljoonaa.

Technopolis Kuopio on yhteisyritys, josta Technopolis omistaa 60 prosenttia ja Osuuskunta KPY 40 prosenttia.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopolis investoi taas kampuksen laajennukseen Kuopiossa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat