Heinolalainen puuelementtien valmistaja VVR uskoo puurakentamisen kasvuun

”Tekemistä riittää, ja menetelmiä täytyy kehittää edelleen, jotta pärjäämme markkinoilla. Puulle, betonille ja yhtä lailla teräkselle on sijansa rakentamisessa”, sanoo VVR Woodin tuotantopäällikkö Ville Valve.

Ville Valve (vas.) ja Tero Vesanen taustallaan lvis-asennuksia vaille valmis kylpyhuonemoduuli.
Suomen hallitukset ovat pyrkineet edistämään puurakentamista jo pitkään, ja uuden hallituksenkin tavoitteena on kaksinkertaistaa kotimaisen puun käyttö rakentamisessa. Pääministeri Antti Rinteen (sd) johdolla laaditussa ohjelmassa huomioidaan muun muassa asuntotuotantoon kohdistuvat hiilineutraalius- ja laatuvaatimukset.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Heinolalainen puuelementtien valmistaja VVR uskoo puurakentamisen kasvuun”

Viimeisimmät näkökulmat