Isännöinnin kilpeä kiillotetaan nyt yleisöäänestyksen avulla – kansa valitsee parhaan isännöitsijän

Ammattilaiset ovat valinneet loppukilpailijat.

Isännöintiyhtiö Fluxion perustaja ja isännöitsijä Kalle Grönqvist on uudistanut isännöinnin digitaalista toimintakulttuuria. Kuva: Liisa Takala.

Isännöintiliitto palkitsee vuosittain keskuudestaan eri kriteereillä valitut isännöintijät, yritykset tai esimerkiksi taloyhtiöt. Palkinnot julkistetaan Isännöintipäivillä syyskuun puolessa välissä.

Palkintojen teemana on tänä vuonna yhteistyö. Liiton 15-vuotisjuhlavuoden kunniaksi se haluaa nostaa esiin yhteistyökykyisiä isännöinnin osaajia ja toimintatapoja, jotka edistävät hyvää yhteistyökulttuuria.

Äänestykseen voivat osallistua isännöintiyritysten asiakkaat ja yhteistyökumppanit sekä Isännöintiliiton jäsenyritysten edustajat ja jäsenyhdistysten jäsenet.

Palkintoraadin asiantuntijoina ja finalistien valitsijoina toimivat tänä vuonna asiakkuusjohtaja Aki Salo Isännöintiliitosta, toimitusjohtaja Jarno Tuimala Kiinkosta ja yhteysjohtaja Timo Tossavainen Kiinteistöliitosta.

Useita ehdokkaita

Isännöitsijä 2019 -finalisteiksi valittiin turkulainen Tiia Granberg Isännöinti Granbergilta, Joel Karvinen Taloyhtiöpalvelut Onnistutaan -yhtiöstä Helsingistä ja tamperelainen Susanna Neva Isännöintikeskus Hohtotalosta.

Isännöintiteko 2019 -finaalissa kilpailevat Keski-Suomen Ammatti-Isännöitsijöiden ja Keski-Suomen Kiinteistöyhdistyksen yhteistyöhanke kiinteistönpidon kehittämiseksi, Kotkan  Seudun Talokeskuksen työntekijöiden hyvinvointihanke, jossa keskityttiin henkilöstön ruokavalioon, ajanhallintaan ja liikuntaan sekä Suomen Teknisen Isännöinnin kehittämä palvelukonsepti.

Isännöintiyritys 2019 -sarjan voitosta kilpailevat espoolainen Fluxio, Pirkanmaan Ammatti-Isännöinti ja Taloasema-ketju.

 

 

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Isännöinnin kilpeä kiillotetaan nyt yleisöäänestyksen avulla – kansa valitsee parhaan isännöitsijän”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat