Bonava rakentaa ja myy 103 vuokra-asuntoa sijoitusrahastolle Tampereen Lielahdessa – sijoittaja uskoo ratikkalinjan voimaan

Bonava toteuttaa Tampereen Lielahteen 103 uutta asuntoa NREP Nordic Strategies Fund III:lle. Asuntojen rakentaminen alkaa heti, ja ne valmistuvat loppuvuonna 2020.

Tampereen Lielahden alue hyötyy Tampereen Ratikasta tulevaisuudessa. Kuva: Bonava

”Omistus- ja vuokra-asuntojen kysyntä Bonavan Lielahden kotikorttelissa on ollut hyvää, ja alueen toteutus on edennyt nopeasti. Noin 300 asuntoa on jo valmiina ja saanut uudet asukkaat, rakenteilla asuntoja on tällä hetkellä noin 200″, Bonava Suomen kiinteistökehitysjohtaja Markus Pitkänen sanoo tiedotteessa.

”Lielahden asuinkortteli tuo uutta elämää aiemmin vahvasti vähittäiskauppaan painottuneelle alueelle. Alueelle suunniteltu ratikkalinja parantaa tulevaisuudessa yhteyksiä entisestään”, NREP:n osakas Jani Nokkanen kertoo samassa tiedotteessa.

Lielahden kotikortteli asettuu kaupungin luoteiseen suuralueeseen, noin seitsemän kilometrin päähän Tampereen keskustasta. Lielahden valtteina ovat tulevan Tampereen ratikan lisäksi vähittäiskaupan palvelut sekä Näsijärven läheisyys ranta-alueineen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bonava rakentaa ja myy 103 vuokra-asuntoa sijoitusrahastolle Tampereen Lielahdessa – sijoittaja uskoo ratikkalinjan voimaan”

Jätä kommentti