Kokeile kuukausi maksutta

OVV:n asuntovuokrausten määrä kääntyi pitkästä aikaan laskuun

Investors House Kiinteistövarallisuudenhoito oy:öön kuuluvan OVV-ketjun asuntovuokrausten määrä laski ensi kertaa vuosiin elokuussa.

Yhteensä elokuussa tehtiin Investors Housen tiedotteen mukaan 414 uutta vuokrasopimusta (edellisvuonna 451). Kumulatiivisesti vuoden alusta vuokrasopimusmäärä oli kasvussa, ollen 3151 kappaletta (3017).

OVV Kokonaispalvelun kysyntä jatkoi yhtiön mukaan vahvassa kasvussa. Sopimuskanta nousi 2095 asuntoon (1659).

’’Asuntovuokrausten pitkään jatkunut kasvu pysähtyi elokuussa. On liian aikaista arvioida onko kyse markkinan muuttumisesta, satunnaisvaihtelusta vai markkinaosuuksista. Joka tapauksessa tämä on meille hyvä herätys parantaa toimintaamme. Palveluiden kysyntä elää ja muuttuu koko ajan. Tästä kertoo myös kokonaispalvelun kysynnän kasvu.’’ sanoo Investors House Kiinteistövarallisuudenhoidon toimitusjohtaja Marita Polvi-Lohikoski.

OVV -ketju on osa Investors Housen kiinteistövarallisuudenhoito oy:tä, joka palvelee yritys- ja yksityisasiakkaita. Palvelut muodostuvat kiinteistöjohtamisesta, transaktiopalveluista, isännöinnistä ja taloushallinnosta sekä vuokravälityksestä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “OVV:n asuntovuokrausten määrä kääntyi pitkästä aikaan laskuun”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat